Marţi, 2018-10-16, 2:14 PM
Bine aţi venit Vizitator

Site-ul meu

Blog

Acasă » 2014 » Septembrie » 29 » Suntem suma complexelor noastre - P.2 - Despre Dumnezeu
10:51 AM
Suntem suma complexelor noastre - P.2 - Despre Dumnezeu

Crezi despre tine că eşti ghinionist(ă)? Păi aşa vei fi toată viaţa. Din 9 variante pozitive şi una negativă - tu te vei lovi de fiecare dată de cea negativă. (Să nu joci niciodată ruleta rusească în cazul ăsta ). Ţi-e teamă că au să te concedieze, şi nu te mai poţi concentra pe alte chestii pentru că eşti foarte îngrijorat(ă)? Păi... poţi deja să îţi cauţi alt job...


Subconştientul tău este de partea ta de fiecare dată, repet.. Acesta nu are discernământ, nu are principii proprii. Este o instanţă a psihicului tău, responsabilă cu informaţiile subliminale, cu tiparele... cu chestiile astea care la nivel conştient ţi-ar încărca memoria prea tare şi nu ai mai avea loc pentru funcţii importante cum ar fi gândirea, analiza, etc...


Cu cât insişti mai mult pe o informaţie, cu atât mai multe şanse îi dai să se stocheze în subconştient cu titlul de tipar.
Tipar care va fi executat. Indiferent de negaţia ta. Negaţia este inutilă atâta vreme cât tu vizualizezi şi analizezi repetitiv acea informaţie.


Ştiu... crezi în Dumnezeu, te rogi în fiecare seară, Dumnezeu ţi-a dat un destin, clar...
Este minunat că crezi în Dumnezeu, dar cam cât ştii despre El?


Cam cât ai citit din biblie, şi din cât ai citit cam cât ai citit cu atenţie, şi din cât ai citit cu atenţie cam cât ai înţeles?


Nu de câte ori ai fost la biserică, nu cât de bine cunoşti dogmele... dogmele sunt stabilite de oameni ca tine, şi să nu uităm că religia este cel mai puternic instrument de manipulare în masă.


Spre exemplu, în biblie scrie că Dumnezeu te-a investit cu liber arbitru.
Din moment ce ai liber arbitru, cade varianta unui destin bătut în cuie. Rezultă că poţi oricând schimba ceva în viaţa ta, în funcţie de alegerile tale.


Rezultă că Dumnezeu nu este un „gamer” care te-a creat pe tine ca un personaj din jocul lui, şi din două clickuri te-a „rezolvat”..


Tot din biblie vedem că Dumnezeu însuşi ne spune că cu credinţa putem mişca munţii din loc.
Aproape nimeni nu se concentrează pe chestia asta.
În primul rând pentru că el sau ea nu a mutat niciodată un munte din loc (ok, nici măcar nu şi-a dorit asta vreodată, dar dacă muntele nu s-a mişcat...), şi apoi pentru că se interpretează într-un sens oarecum alterat.
Cu credinţa că poţi face asta, vei muta munţii din loc.


Dacă s-ar fi referit la credinţa în El, ar fi precizat şi că trebuie să-L asculţi, să îi urmezi calea ca să poţi muta munţii din loc. Mulţi păcătoşi cred în El, şi de asta tot îi încalcă legile, şi mă îndoiesc că bunul Dumnezeu oferă recompense unui criminal fără să se căiască, doar pentru că acesta crede în existenţa Sa...


Foarte mulţi tind să-l perceapă pe Dumnezeu ca pe un personaj narcisist, care şi-a scos şi o carte babană despre El, în care nu face altceva decât să ameninţe că dacă nu e ascultat va tăia şi va spânzura, şi să ceară să fie recunoscut, să se creadă în El...
E o chestie de interpretare a unei traduceri după o traducere a unei traduceri....


Biblia originală este scrisă într-o limbă moartă. Aramaică. O limbă greu de tradus chiar şi din vechi timpuri. Pentru că are cuvinte cu mai multe sensuri. Dacă nu e limba ta, şi nu faci parte din comunitatea care vorbeşte această limbă... mergi pe inspiraţie. Poţi greşi uşor.


Să nu uităm că „DUMNEZEU ESTE IUIRE” dacă tot credem în El.


Că veni vorba de biblie... poate mulţi nu ştiu încă despre descoperirea unui cod al bibliei.. Normal că nu s-a făcut un mare caz pe chestia asta care poate fi catalogată drept descoperirea mileniului...
Evident, religia este unul dintre cele mai puternice instrumente de manipulare în masă, şi aşa va rămâne... motiv pentru care niciodată nu au să dea amploare unui subiect care sa-l prezinte pe Dumnezeu altfel decât un casap morocănos, gata să te biciuie cum deschizi gura.


În urmă cu vreo 20 de ani, Elyahu Rips - un matematician al Universităţii Israeliene, unul dintre cei mai mari experţi din lume în teoria grupurilor (teorie ce stă la baza fizicii cuantice) - tipul ăsta savant a descoperit ceea ce Newton a intuit şi a cercetat obsesiv toată viaţa lui... Un COD AL BIBLIEI.
A pornit de la pasajul din vechiul testament în care scrie că Moise a primit textul bibliei „fără întrerupere între cuvinte”.
A făcut acelaşi lucru cu varianta originală a bibliei. A transcris-o în calculatorul său fără spaţii între cuvinte. Şi a căutat... Şi a găsit.


Rezultă că biblia este mai mut decât o carte de istorie cu învăţături, porunci şi câteva rugăciuni.
Ci o CARTE A VIEŢII.
Cauţi informaţii despre cineva? Le găseşti în biblie. Cu TOATE VARIANTELE sale de destin!


Descoperirea lui Rips a fost validată inclusiv de serviciul american de decodare din cadrul National Security Agency.
Cu un google search ai să găseşti câteva articole despre acest subiect care au să te lase mască...
Ceea ce vreau eu să scot în evidenţă, în afară de faptul că Dumnezeu este deja recunoscut de oamenii de ştiinţă ca un Creator atotputernic... dincolo de imaginaţia noastră de puternic, este că odată descoperit Dumnezeu, rezultă că Acesta nu se erijează în vreun misterios morocănos care te predestinează unei vieţi de rahat, doar ca să înveţi să-l iubeşti pe El.


Dimpotrivă. Lasă informaţii elaborate. Despre El, despre tine, despre tot... Şi da, fiecare are mai multe variante de destin. În funcţie de alegerile şi setul de credinţe proprii al fiecăruia..

In functie de felul in care ne integram lectiile pe care am ales sa le parcurgem in dimensiunea asta.


Aş mai spune ceva... alţi cercetători, cei de la Harvard de data asta, au găsit un mesaj de la Dumnezeu encriptat în... unde crezi?? În ADN-ul uman!!!
Heeeeiii..... Într-o secţiune de ADN necodat, o echipă de geneticieni de top au descoperit o secvenţă de cuvinte în aramaica veche...
Sună cam aşa:
“Bună, copii. Aici este Iehova, adevăratul Dumnezeu. Aţi descoperit secretul creaţiei. Acum împărtăşiţi-l cu întreaga lume.” ( conform „The Daily Currant” - 7 mai 2013).
Hmmm? Fantastic sau ce?


I rest my case.
Suntem suma complexelor noastre.
Dumnezeu nu ne împiedică cu nimic în chestia asta. Pentru că Dumnezeu ne-a creat în acest fel... complex.
El ne-a trasat toate indiciile spre împlinire personală, dacă tindem spre asta.
Mai departe e treaba noastră să le înţelegem şi să le urmăm.


 

Vizualizări: 297 | Adăugat de: Angeoudemon | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Septembrie 2014  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
 • Creaţi un website gratuit
 • Desktop Online
 • Jocuri Online Gratuite
 • Tutoriale Video
 • Toate Tag-urile HTML
 • Kit-uri de Navigator
 • Statistici

  Total online: 1
  Vizitatori: 1
  Utilizatori: 0
  Copyright MyCorp © 2018