Luni, 2018-11-12, 9:50 PM
Bine aţi venit Vizitator

Site-ul meu

Director de articole

Acasă » Articole » UN CURS IN MIRACOLE

Ce este UN CURS IN MIRACOLE

 


Exercitiile sunt afirmatii cu privire la perspectiva in care ne percepem pe noi insine si lumea din jurul nostru.

 

Afirmatiile nu au o menire de mantra, asa incat ele sunt date pentru a fi gandite, aplicate in tot ceea ce vedem, simtim, procesam, analizam, actionam in ziua respectiva.

 

Oricat de nerabdator ai fi, iti recomand (asa cum o face si autorul) sa te concentrezi pe un singur exercitiu pe zi, pentru a-l integra in structurile tale.

De ce asa?

Pentru ca fiecare afirmatie in parte are menirea de a combate si de a disipa tipare engramate in subconstientul nostru. Tipare care ne limiteaza atat modul in care putem sa percepem, cat si modurile in care actionam. 

Mintea noastra este setata pe pilot automat, chiar daca nu ne place asta.

Avem la baza engrame initiale, din frageda copilarie - engrame ce constituie setul nostru de credinte, set cu care operam in fiecare moment al vietii.

Aceste patternuri limitative stau la baza esecului nostru de a aplica vestita Lege a Atractiei, in ciuda afirmatiilor noastre incrancenate de iubire, abundenta sau orice - pentru ca rostirea lor nu este suficienta, cata vreme in profunzimea fiintei noastre avem setari diferite, care contrazic si contracareaza la nivel subtil.

Cu alte cuvinte, avem un program de operare care va rula in ciuda afirmatiilor de suprafata, pana in momentul in care venim cu un "upgrade". 

Acest "upgrade" trebuie sa opereze la engramele de baza, si anume la felul in care intelegem sa percepem lumea, pamantul, pe noi insine, Universul, pe Dumnezeu.

 

Este posibil ca unele dintre frazele date sa va intrige. Foarte bine! Nu este nevoie sa fiti de-acord cu ele.

Daca ati fi de-acord cu toate - nu ati mai avea nevoie de un curs in miracole, nu-i asa?

Important este sa urmati instructiunile fiecarei lectii fara a le judeca. Nu este nimic complicat. Pur si simplu in fiecare zi aveti cate o fraza pe care sa o luati in calcul macar cateva minute, macar de doua ori pe zi, fara sa o judecati. Doar o ganditi, atat :)

Autorul va recomanda sa nu omiteti niciunul dintre exercitii, toate sunt importante, si au un rol bine determinat in schema de curs.

"Aşadar, singurele reguli generale care trebuie avute în vedere în permanenţă sunt: mai întâi, exerciţiile să fie practicate cu mare specificitate, aşa cum se va indica. Lucrul acesta te va ajuta să generalizezi ideile implicate, extinzându-le asupra fiecărei situaţii în care te găseşti, la oricine şi la orice din ea. În al doilea rând, încredinţează-te că nu vei hotărî, în sinea ta, că există unele persoane, situaţii sau lucruri la care ideile sunt inaplicabile. S-ar împiedica astfel transferul antrenării. Adevărata percepţie, prin însăşi natura ei, nu are limite, fiind tocmai opusul felului în care vezi acum.

         Scopul general al exerciţiilor este acela de a-ţi spori capacitatea de a extinde ideile pe care le vei practica, în aşa fel încât să includă totul. Asta nu va solicita nici un efort din partea ta. Exerciţiile în sine întrunesc condiţiile necesare acestui tip de transfer. Unele din ideile prezentate în acest volum ţi se vor părea greu de crezut, iar altele îţi vor părea de-a dreptul alarmante. Nu contează. Tot ce ţi se cere este să aplici ideile după cum eşti îndrumat. Nu ţi se cere să le judeci într-un fel sau altul, ci numai să le foloseşti. Tocmai folosirea lor le va face să capete sens pentru tine şi îţi va arăta că sunt adevărate.

         Reţine doar atât: nu e nevoie să dai crezare ideilor, nu este nevoie să le accepţi, nu este nevoie nici măcar să saluţi apariţia lor.

         Pe unele dintre ele s-ar putea să le respingi energic. Nimic din toate acestea nu va conta, nici nu le diminua eficacitatea. Nu-ţi îngădui să faci vreo excepţie când aplici ideile din exerciţii, şi oricare ţi-ar fi reacţiile faţă de ele, foloseşte-le. Nu ţi se cere nimic mai mult."

Kenneth Wapnick - "UN CURS IN MIRACOLE

 

Aici am sa citez din carte cate un exercitiu pe zi.

Impreuna cu voi, am sa fac exercitiile zilnic.

La sfarsitul unui an de zile, cu totii vom fi mai deschisi la minte, la inima, iar vietile noastre nu vor mai percepe miracolele ca fiind miracole!

Astept cu drag impresii si noutati despre progresele voastre!


 

Categorie: UN CURS IN MIRACOLE | Adăugat de: Angeoudemon (2014-09-30)
Vizualizări: 216 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Categoriile secţiunii
Articolele mele [0]
Despre Reiki [0]
Reiki Usui [0]
Karuna Reiki [0]
Rugaciuni [4]
Invocatii [1]
Practici de curatare / purificare / echilibrare / protectie [1]
Stiai ca... [14]
Magie [4]
Documentare / Conferinte [9]
Meditatii ghidate [1]
UN CURS IN MIRACOLE [53]
Cele 365 de exercitii cuprinse in carte. Cate unul pentru fiecare zi, in ordinea data prin channeling.
Citate [8]
Ingeri [1]
Cauzele spirituale ale bolilor [3]
LEGILE KYBALIONULUI [9]
CARTEA SPIRITELOR [8]
Citate din carte.
Povestiri cu talc [11]
Autentificare
Căutare
Prietenii site-ului
 • Creaţi un website gratuit
 • Desktop Online
 • Jocuri Online Gratuite
 • Tutoriale Video
 • Toate Tag-urile HTML
 • Kit-uri de Navigator
 • Statistici

  Total online: 1
  Vizitatori: 1
  Utilizatori: 0
  Copyright MyCorp © 2018